2013-05-29 18:46:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - feszült légkör veszi körül

Napi horoszkóp május 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Végre visszatért a nyugalom az életébe. Vigyázzon, nehogy nagyon unja! Bár nem fog egyik napról a másikra minden dolga rendeződni, de a túlpörgéstől már megóvják önt a csillagok. A feszültség csökken, lenyugodhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Végre érezheti, amit már régen: harmónia veszi önt körül. Ezt elsősorban annak köszönheti, hogy belső békéjét meglelve magabiztossá, és határozottá vált. Már tudja, mit akar, és ez segíti önt abban, hogy el is érje azt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napon végre arra összpontosíthat, ami a legfontosabb az életében. Talán csodálkozik, hogy a beígért szerencse mért nem ott éri, ahol várná. De annak örüljön, amiben valóban sikeres. És arra is kell most koncentrálnia.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nagyon feszült légkör veszi körül, és ezért nem is csoda, hogy nehezen megy most önnek az alkotás. Figyeljen oda azonban a szavaira. Most különös jelentősége van annak, hogy mit és hogyan fogalmaz meg. A jó szó aranyat ér!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem szabad megfeledkeznie arról, hogy tiszteletben kell tartania a mások véleményét is. És talán nem csak az ön szempontjai lehetnek mérvadóak. Ön is jobban jár, ha ezt figyelembe veszi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma nagyon érzékeny, és még a szokásosnál is könnyebben kijön a sodrából. Pedig van valaki, akiért érdemes lenne megőrizni a higgadtságát. A gyereke, és a férje elsősorban, de lehet még valaki más is…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma megint a jó tündér szerepében tetszeleghet, mint ahogy ez már számos esetben megtörténhetett önnel. A tündérek persze nem várhatnak el semmi jót viszonzásul: de nem is ebben lelik az örömüket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön általában fontosnak érzi a kapcsolatait, de a munkatársakkal való viszonyára valahogy mégis jobban kellene ügyelnie. Különösen a beosztottaival nem lehet lekezelő. Ki tudja: egyszer még fordulhat a kocka.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Hallgasson a megérzéseire: a mai napon különösen jó tanácsadói lehetnek önnek a belső sugallatok. A gyerekszáj sem mindig gyerekes: figyeljen arra, amit a kicsinyek mondanak! Fején találhatják a szöget!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai nap jó lehet egy előnyös megállapodás megkötésére. Sok alkalma nyílhat az ismerkedésre is, de persze a friss ismeretség még nem alkalmas a jó szerződéskötésre. Kivéve, ha munkaügyről van szó.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagy változásokat remélhet az életében. Ha eddig döcögős volt a szekér, akkor most hirtelen lendületet vehet. Csak legyen óvatos! Képletesen, és szó szerint is a kanyarokban és a lejtőn vigyáznia kellene.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Végre egyensúlyba került a külvilággal és önmagával is. Ez alkalmat ad önnek arra, hogy más, új mederbe kezdje el terelgetni az életét. Különösen akkor, ha a régi utat már üresnek, kopottnak, meguntnak érzi. De nem kell mindent kidobnia!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: